I just wanted to change your fate... but first I have to give up mine!

17 Kasım 2009 Salı

GİRİŞ

OTOYOL KENARI

Denizin sevgilisi ölmektedir, etraftan hızlıca arabalar geçmektedir.Otoyolun ortasındayızdır.Deniz sevgilisinin kafasını tutmakta ve sessiz bir şekilde bir şeyler mırıldanmaktadır.

Bu sıarada İPLER ODASI

Parlayan bir obje görürüz ve yanmakta olan bir ip görürüz.

OTOYOL KENARI

Deniz daha da çok ağlamaya başlar.Sevgilisinin kafasında daha da fazla kan gelmeye başlar.

İPLER ODASI

Makas sesleri duymaya başlarız.

OTOYOL KENARI

Deniz daha yüksek sesle ağlamaya ve “lütfen” diye bağırmaya başlar ve en sonunda kısık sesle “her şeyi yaparım” dediğini duyarız.

İPLER ODASI

KADER'İN makası ipi kesecekken bir anda duraksar ve yere düşer.

OTOYOL KENARI

Otoyolun ortasında ileride bir karartı görürüz .Kazanın hemen ilerisinde durmaktadır.Deniz onu görür.KADER “lütfen dedin” der ve “tek bir şartla” der.Deniz tek kolunu KADER’E doğru uzatmış otoyolun ortasında yürümektedir.

DUVAR DİBİ

Bir anda yüksek bir duvarın üzerinde elini öne doğru uzatmış Deniz’i görürüz.Deniz aşağıya bakar aşağıda bir karartı şeklinde KADER durmaktadır.Deniz geri adım atar –Yapamam diye.KADER fısıldar-eğer kaderi değiştirmek istiyorsan ilk önce kendi kaderinden vazgeçmelisin.DENİZ gözlerini kapatır ve burnuna çiçek kokuları gelir.

GEÇMİŞ ZAMAN

Hayal meyal birkaç çiçek ve gülüşmeler duyarız.

DUVAR DİBİ

Deniz aşağıya atlar.

İPLER ODASI

Tığ sesi duymaya başlarız.Birisi bir şey örüyor ya da dokuyor gibi bir sestir.İplerle dolu bir odaya gelmişizdir.İpleri takip edince bir ip yakma sesi duyarız.ÖLÜM’ÜN parmağı kıpırdar.Nefes alır.

0 yorum: